Nogomet
0

Mirror: Bale će biti kažnjen ako se ne pojavi na treningu

Totalsport
Gareth Bale (Foto: Arhiv/AFP)
Gareth Bale (Foto: Arhiv/AFP)
Velški nogometaš Gareth Bale mogao bi biti kažnjen ukoliko se u utorak ne pojavi na treningu Tottenhama, piše Mirror.

Za Balea je silno zainteresiran Real Madrid koji nastoji s predsjednikom Spursa Danielom Levyjem dogovoriti odštetu. Nije sporno ni da 24-godišnji krilni napadač želi na Santiago Bernabeu, a engleski mediji pišu da ga je iznimno razočarala nova izjava menadžera Tottenhama Andrea Villas-Boasa kako ga ovo ljeto neće prodati.

Bale zbog navodne povrede nije igrao za Tottenham na azijskog turneji, a propustio je i prijateljsku utakmicu protiv Monaca prošli vikend. U dijelu engleskih medija je čak osvanula informacija kako se u petak oprostio od saigrača koji su putovali u Monako, ali iz londonskog kluba to opovrgavaju i poručuju kako se Bale u utorak mora pojaviti na treningu kao i svi ostali igrači koji su u ponedjeljak dobili slobodan dan.

Odluči li Velšanin bojkotirati trening ne bi li, slično kao Luka Modrić lani, isforsirao transfer u Real, klub će ga kazniti, navodi Mirror.

U međuvremenu je navodno sam vlasnik Tottenhama Joe Lewis preuzeo u svoje ruke razovore s Realom i sastao se s predsjednikom Kraljevskog kluba Florentinom Perezom. Još uvijek, međutim, nije poznato je li to donijelo kakav pomak u pregovorima.