Times
0

Miralem Pjanić - razlog Liverpoolova straha

Totalsport
Miralem Pjanić
Miralem Pjanić
Engleski Times najavljuje utakmicu Liverpoola i Lyona, koja će se u sklopu 3. kola skupine E nogometne Lige prvaka odigrati u utorak.

Podsjeća ugledni dnevnik na poraz engleske momčadi u Firenci, gdje je crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić dvama pogocima srušio nogometaše Rafaela Beniteza u pobjedi 2-0. “Miralem Pjanić kuje sličnu reputaciju u Francuskoj”, piše Times, označavajući reprezentativca BiH vrlo opasnim po Liverpoolove ambicije.

“Bosanski tinejdžer postigao je treći pogodak u gostujućoj pobjedi 4-0 protiv Debrecena i to iz slobodnog udarca koji je uvjerio Lyonove navijače da njihov najpopularniji i najutjecajniji igrač prošle dekade, Brazilac Juninho Pernambucano, ima prirodnog nasljednika.”

“Pjanić je jedan od razloga zbog kojega se Bosna i Hercegovina po prvi puta nalazi na pragu Svjetskog prvenstva. On dirigira i Lyonovim napadima, a to čini nevjerojatnom mirnoćom za jednog 19-godišnjaka”, dodaje list u tekstu pod naslovom “Pjanić daje Liverpoolu razlog za strah” i podsjeća na izjavu Lyonova trenera Claudea Puela:

  • Pjanić se još mora fizički razviti u igri, ali viziju igre već ima razvijenu.