Pomoćni sudija pogođen flašom
0

VIDEO / Minutu prije kraja prekinuta utakmica između Schalkea i St. Paulija

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Nogometaši Schalkea vodili su u Hamburgu protiv domaćeg St. Pauli s 2-0 u prvoj utakmici 28. kola njemačkog prvenstva, kada je utakmica bila prekinuta minutu prije kraja

Bila je to prva utakmica koju je u svom drugom mandatu u Schalkeu na klupi odrađivao novi trener Ralf Rangnick. Podsjećamo, na klupi je naslijedio Felixa Magatha, koji je nakon toga preuzeo Wolfsburg.

Pogotke za Schalke zabili su Raul u 26. i Julian Draxler u 66. minuti. Oba gola namjestio je Jefferson Farfán. Raul je zabio glavom nakon kornera s lijeve strane. To mu je bio 12. pogodak ove sezone u Bundesligi. Zanimljivo da je St. Pauliju zabio dva gola u prvom dijelu sezone, u pobjedi svog kluba 3-0. Mladom, 17-godišnjem Julianu Draxleru, koji je poentirao iz blizine, ovo je bio prvijenac u prvenstvu.

Domaćini su utakmicu završili s dvojicom igrača manje na terenu, jer je Kalla u 68. minuti dobio drugi žuti karton, a Bartels u 79. minuti izravni crveni karton.

Sudija Deniz Aytekin prekinuo je utakmicu minutu prije kraja dvoboja, jer je pomoćni sudija bio pogođen plastičnom bočicom.

Bundesliga, 28. kolo:

St. Pauli – Schalke 0-2, prekid (Raul 28, Draxler 66)