Pato ide na transfer listu
0

Milan uz Teveza želi dovesti i Balotellija

Sarajevo-x.com
Mario Balotelli i Carlos Tevez
Mario Balotelli i Carlos Tevez
AC Milan planira dovesti dvojicu napadača iz Manchester Cityja, Carlosa Teveza i Marija Balotellija, zbog čega su spremni prodati Alexandrea Pata.

Italijanski klub već sad želi potpisati ugovor s Tevezom, dok imaju u planu na ljeto dovesti i Balotellija. Da bi dobili novac koji im treba za Teveza, italijanski gigant mora prodati Brazilca Pata. Paris St. Germain je spreman kupiti Brazilca, a također je zainteresovan i Chelsea. Novi šef PSG-a Carlo Ancelotti pokušao je dovesti Pata još dok je bio u Chelseaju, a i vlasnik londonskog kluba Roman Abramovič je njegov veliki fan.

Milanov potpredsjednik Adriano Galliani insistira na tome da trenutno nema razgovora s PSG-om o Patovoj budućnosti, a također nije htio reći je li ovaj napadač uopće na prodaju, piše britanski tabloid The Sun. Galliani tvrdi kako je Tevez čelnicima Cityja rekao da želi igrati samo u Milanu, iako italijanski mediji pišu kako je u igri i Inter.

"Pregovori su vrlo živi. Manchester insistira na pozajmici uz obavezu da kupimo Teveza, dok mi insistiramo na pozajmici uz pravo da ga kupimo", rekao je Galliani. Milan je spreman platiti 20 miliona funti za Teveza te mu ponuditi veću godišnju plaću od one koju je imao u Cityju.