Nogomet
0

Milan prijavio Inzaghija u ekipu za Ligu prvaka

Totalsport
Filippo Inzaghi (Foto: AP)
Filippo Inzaghi (Foto: AP)
U redovima AC Milana, trenutno vodeće ekipe talijanskog nogometnog prvenstva, jako su optimistični po pitanju oporavka Filippa Inzaghija (37) i njegovog povratka takmičarskom ritmu već ove sezone.

Svjedoči tomu i činjenica da su ga u klubu prijavili na popis igrača na koje računaju u nastavku takmičenja u Ligi prvaka.

Podsjećamo, Inzaghi se povrijedio 10. novembra prošle godine u ligaškoj pobjedi protiv Palerma.

Popucao mu je križni ligament i oštećen je meniskus lijevoga koljena, nakon čega je veteran podvrgnut operativnom zahvatu. Predviđala mu se pauza do kraja sezone, ali Tuttosport piše da Inzaghi trenira naporno u Milanellu kako bi se vratio možda već za četvrtfinale LP-a (u travnju), te da se ta opcija uopće ne čini nemogućom.

Milan će u osmini finala Lige prvaka za protivnika imati Tottenham, a u oba dvoboja s londonskim klubom, kao i svim ostalim u Ligi prvaka ove sezone ukoliko prođu dalje, pravo nastupa neće imati januarska pojačanja "rossonera" poput Antonija Cassana, Marka van Bommela i Urbyja Emanuelsona. Razlog tomu je činjenica da su ove sezone branili boje drugih klubova u europskim takmičenjima.