Nogomet
0

Mihajlović: Ne zanima me kako će se Hrvati postaviti

Totalsport
Siniša Mihajlović (Foto: Arhiv/Anadolija)
Siniša Mihajlović (Foto: Arhiv/Anadolija)
Uoči kvalifikacijskog susreta za Svjetsko prvenstvo u Brazilu između Srbije i Hrvatske u Beogradu srbijanski selektor Siniša Mihajlović je održao konferenciju za medije.

"Znamo kako bi trebali igrati, a puno nas manje zanima hoće li Hrvatska biti ofanzivna ili defanzivna. Imamo svoje principe od kojih ne odustajemo i bez obzira na protivnika tražimo i hoćemo tako igrati. Hoće li Hrvatska biti dovoljno dobra da nam to onemogući, ne znam", izjavio je Mihajlović.

Upitan o najvećoj snazi sljedećeg suparnika Mihajlović je rekao:

"To je osma reprezentacija na svijetu i ne odlučuje tu jedan igrač nego cijeli kolektiv. Ne znam koliko reprezentacija ima bolje igrače od njih, ali su opet slabije plasirane. To je kolektiv".

Srbijanski selektor je pozvao navijače da budu 12. igrač njegove ekipe.

"Ako bude sve kako treba publika će biti naš 12. igrač. Ovo je mlada reprezentacija i dat će sve ako osjeti podršku s tribina, a ako osjeti da nema podrške dat će puno manje", rekao je Mihajlović.

U prvoj je međusobnoj utakmici u grupi A Hrvatska slavila u Zagrebu 2-0, a Mihajlović u sutrašnjem duelu ne želi reprizu prvih 45 minuta s maksimirskog terena.

"Ne bi se trebao ponoviti naš odnos prema igri u prvom poluvremenu. Ušli smo s velikom tenzijom, strahom i nismo odigrali kako inače igramo. Drugo je poluvrijeme bilo bolje, ali tada nismo imali što izgubiti", zaključio je selektor Srbije.