Nogomet
0

Mexes: I Ibrahimović bi u PSG da ga pozovu

Totalsport
Stoper francuske nogometne reprezentacije i talijanskog prvaka Milana Philippe Mexes u razgovoru za francusku radio postaju RMC govorio je o projektu PSG-a, Ligi prvaka, Abidalu i Europskom prvenstvu.

Prema Mexesovim riječima Paris Saint Germain je kontaktirao brojne velike igrače širom svijeta kako bi ih namamio na dolazak na Park prinčeva narednog ljeta, a prkos nekim odbijenicama čini se da ima i podosta zainteresiranih, posebno od kako je na klupu vodeće ekipe Le Championnata sjeo Carlo Ancelotti.

"Jako puno vrhunskih nogometaša je zainteresirano za projekt katarskih vlasnika PSG-a. Čak mi je jednom prilikom i saigrač Zlatan Ibrahimović rekao da bi dva puta razmislio kada bi ga Parižani pokušali angažirati. A niti ja ne bih bio imun na poziv tako velikog kluba", rekao je Francuz koji bi u četvrtfinalu Lige prvaka svom Milanu za protivnika poželio upravo ekipu iz njegove Francuske - Marseille.

"Sigurno da svi imaju neke želje u ždrijebu, a ako je moguće bilo bi dobro izbjeći Real, Barcelonu i Bayern. Neću vam lagati, moja želja je Marseille. Ne kažem da su slabi, ali su najbolji izbor od preostalih potencijalnih protivnika", ocijenio je Mexes koji je šokiran najavom iz Barcelone da će njegov kolega iz obrane francuske reprezentacije Eric Abidal morati na transplantaciju jetre zbog čega neće nastupiti na Europskom prvenstvu u Ukrajini i Poljskoj.

"Strašno sam razočaran što nećemo imati takvog igrača i čovjeka poput Abidala, međutim u životu ima važnijih stvari od nogometa. Mislim da će puno nedostajati našoj ekipi na Euru", zaključio je Mexes.