Nogomet
0

Messi: Znam da ću jednog dana biti svjetski prvak

Totalsport
Messi
Messi
Val optimizma zahvatio je najboljeg svjetskog nogometaša Lionela Messija nekoliko sati uoči početka Copa Americe na kojoj će sa svojom Argentinom na domaćem terenu pokušati postati južnoamerički prvak.

No, Barceloninoj zvijezdi nije na radaru samo prvo mjesto u Južnoj Americi, već i na svjetskoj razini, što će se, uvjeren je, sigurno dogoditi.

"Više od bilo koga drugoga želim nešto osvojiti s reprezentacijom i to ću i napraviti. Ne znam zašto, ali znam da ću osvojiti naslov svjetskog prvaka. Doći će to vrijeme i uživat ću u njemu. Ne znam zašto, ali nešto mi govori da ću biti svjetski prvak", rekao je Messi za Ole.

Osvrnuo se potom ipak na puno bližu budućnost, na predstojeću Copa Americu koju će Argentina otvoriti u petak navečer utakmicom protiv Bolivije. U skupini A su i Kostarika i Kolumbija. Messiju će to biti drugi nastup na Copi, nakon što je prije četiri godine poražen u finalu od Brazila.

"Argentina je uvijek pod pritiskom osvajanja naslova, a domaćinstvo Cope i dodatno podiže taj pritisak. Ali, to je lijep pritisak, to je početak nove ere. Ako osvojimo Copu, možemo se početi pripremati za Svjetsko prvenstvo. Došao je moj trenutak za bljesak u reprezentaciji", zaključila je argentinska "desetka".