Pripremna utakmica
0

Messi zabio pet golova uoči dvoboja s Brazilom

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Najbolji igrač argentinske nogometne reprezentacije Lionel Messi pokazao je zavidnu razinu forme uoči velikog derbija južnoameričkih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici protiv Brazila (u Rosariju 5. septembra).

Naime, Argentina je u sklopu priprema za dvoboj s Brazilom odigrala prijateljski ogled a argentinskim trećeligašem Tristan Suarezom i slavila je s više nego uvjerljivih 7-0.

Omaleni brzonogi igrač Barcelone bio je strijelac čak pet golova, dok su Carlos Tevez i Jesus Datolo zabili preostala dva.

Prema pisanju argentinskih medija, ekipa koja je istrčala na teren protiv Tristan Suereza vrlo je vjerovatno ona koja će se se suprotstaviti i Brazilu u subotu u Rosariju.

Argentina je trenutno (nakon 14 kola) u južnoameričkim kvalifikacijama na četvrtom mjestu, posljednjem koje izravno vodi na SP u Južnoafričku Republiku, stoga im je dvoboj protiv vodećeg Brazila iznimno bitan. Vodeći Brazil od Argentine ima pet bodova više.

Početnih sastav Argentine protiv Tristan Suareza:

Mariano Andujar - Javier Zanetti, Sebastian Dominguez, Nicolas Otamendi, Gabriel Heinze - Maxi Rodriguez, Javier Mascherano, Juan Sebastian Veron, Jesus Datolo - Lionel Messi, Carlos Tevez