Nogomet
0

Messi: Nikada ne bih prešao u Real

Totalsport
Lionel Messi (Foto: Reuters)
Lionel Messi (Foto: Reuters)
Samo nekoliko dana prije početka Copa Americe argentinski nogometni čarobnjak Lionel Messi rekao je da bi Barcelonu napustio samo u slučaju povratka u Argentinu gdje bi volio završiti karijeru.

Zvijezda Barcelone i reprezentacije Argentine, Lionel Messi, trenutno se nalazi u Buenos Airesu gdje se priprema za nadolazeću Copa Americu, koju njegova ekipa otvara u petak protiv Bolivije.

"Ako odem iz Barcelone, razlog će biti povratak u Argentinu gdje ću se i povući iz aktivnog bavljenja nogometom", rekao je Messi za El Pais.

Argentinska desetka je također odbacila i najmanje šanse da bi jednog dana mogao nastaviti stopmama Luisa Figa i Ronalda koji su dres Barcelone zamjenili onim od Reala.

"Nema šanse za takvo što. Ne želim otići ni u jedan drugi evropski klub. Sretan sam tu gdje jesam i želim ostati sve do povratka u Argentinu", veli Messi.

Predsjednik Newell's Old Boysa, Guillermo Llorente, rekao je da je u kontaktu s 23-godišnjim genijalcem i da ga već pokušava pridobiti da karijeru završi u klubu, ali i ligi, za koji nikad nije nastupio u službenoj utakmici seniora.