Juan Sebastian Veron
0

"Messi je super cimer, osim što preglasno hrče"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Nogometnu loptu Lionel Messi kontrolira daleko bolje no vlastite nosne kanale, otkrio je njegov cimer u argentinskom kampu u Južnoj Africi, 35-godišnji Juan Sebastian Veron.

"Lionel je vrlo dobar cimer, a jedini problem koji mi stvara činjenica je da jako i puno hrče. Srećom pa se to može riješiti jednom pilulom", rekao je iskusni veznjak, koji će davati ton igri Maradonine ekipe na Svjetskom prvenstvu kao središnji vezni igrač.

Dvojica cimera porazgovarala su s novinarom britanskog The Telegrapha na temu ključeva argentinskog uspjeha na Svjetskom prvenstvu.

"Mi se još uvijek izgrađujemo kao ekipa. Naš će trener svakim novim danom sve više shvaćati. Nadajmo se, ipak, da će Leo biti u formi jer je on najvažnija karika u našoj igri. Izgleda mi da će biti pravi", rekao je Veron, dok je Messi dodao:

"Nisam bitan samo ja, iako sam došao u Južnu Afriku dobro raspoložen i u dobrom fizičkom stanju. Ova reprezentacija nema samo mene, već puno dobrih igrača spremnih odlučiti utakmicu. Gledate li sastave ime po ime, teško ćete na SP-u naći bolju reprezentaciju od Argentine."