Sjajan start Katalonaca
2

Messi: Barcelona želi uzeti sve

Totalsport
Lionel Messi (Foto: AFP)
Lionel Messi (Foto: AFP)
Barcelona je sjajno startala u novu Primerinu sezonu. Deklasirali su Katalonci na Nou Campu Real Sociedad 5-1 u dvoboju prvog kola: Vilanova je startao pobjedom, debitirao je Jordi Alba, Messi zabio dva gola, a pogotkom se vratio i David Villa...

"Ekipa smo koja želi nastaviti osvajati najveće trofeje. Želim i ove sezone osvojiti sve trofeje koji stoje na raspolaganju, baš kao što želi i naš trener. Zato je osobito važno bilo krenuti pobjednički u sezonu", rekao je nakon utakmice dvostruki strijelac Lionel Messi dodavši:

"Premda je debitirao novi trener, nastavljamo igrati na isti način. Nije se promijenila filozofija naše igre". Najavio je omaleni Argentinac dva dvoboja Španskog superkupa protiv Reala koji slijede u idućih desetak dana. "Bit će to komplicirani dvoboji jer Real je iskusna ekipa. Ključ uspjeha bit će u tome da što više igrača aktivno sudjeluje u igri kako bi nas što više bilo opasno po Casillasov gol", rekao je Messi.

Novi trener katalonske ekipe nakon utakmice je rekao: "Pregršt pozitivnih stvari moglo se uočiti iz našeg starta u sezonu. Igrali smo 90 minuta s puno intenziteta. Krenuli smo odlično u 15 uvodnih minuta i jako smo dobro reagirali na njihov izjednačujući pogodak. Što je još bitnije, David Villa vratio se postignutim pogotkom. Dat će mu to jako puno samopouzdanja".