Nogomet
0

Maxi Lopez ne koketira s Manchester Unitedom

Totalsport
Maxi Lopez (Foto: AP)
Maxi Lopez (Foto: AP)
Maxi Lopez, 26-godišnji argentinski nogometaš, od prošle sezone proživljava u dresu Catanije možda i najbolje trenutke svoje karijere. Prije pet godina je bio velika nada Barcelone, ali nije se uspio nametnuti i potražio je sreću u novim klubovima (Mallorca, FC Moskva, Gremio).

Prošlog je ljeta došao u Cataniju za koju je postigao jedanaest pogodaka, a jednom se upisao u strijelce i na startu nove sezone. Njegove dobre igre nisu ostale neprimijećene kod jačih evropskih klubova, pa su tako neki otočki mediji dovodili Lopeza u kontekst prelaska u Manchester United.

Takve navode je, pak negirao Dario Bombini, igračev agent.

"Maxi Lopez ne koketira s Manchester Unitedom. Nismo razgovarali s gospodinom Fergusonom, a mogu tek reći da su se neki drugi klubovi interesirali za njega."

Bombini je dodao: "Njemu odgovara ovo podneblje i igranje u Cataniji. Želi još više napredovati ove sezone jer njegov najveći cilj je ulazak u argentinsku reprezentaciju."

Lopez je kvalitetno igrao za dvije argentinske reprezentacije mlađih uzrasta (U17 i U20), ali u nacionalnu A vrstu nikada nije ušao.