Nogomet
0

Martino: Nema opuštanja, posao nije gotov

Totalsport
Foto: AFP
Foto: AFP
"Moramo ostati mirni i nastaviti istim putem jer nema vremena za opuštanje. Sada moramo razmišljati o našoj sljedećoj utakmici u Primeri", komentirao je Barcelonin trener Gerardo Martino nakon 2-0 pobjede protiv Manchester Cityja.

Tim je rezultatom Barcelona došla na korak od plasmana u četvrtfinale nogometne Lige prvaka uoči uzvrata na Camp Nou,

"Imamo jasne ciljeve u svakom takmičenju. Možemo igrati bolje ili lošije nego sinoć, ali nema šanse da se opustimo. Ovaj je rezultat izvrstan za nas. City ima fantastičnu ekipud i igra na jako visokom nivou. Sada igramo uzvratnu utakmicu kod kuće i iako je rezultat dobar, ne smijemo shvaćati ništa zdravo za gotovo. Uzevši u obzir kvalitetu našeg suparnika, ne možemo si to priuštiti", dodao je Martino.

Barcelonin igrač Gerard Pique komentirao je jedanaesterac dosuđen za njegovu ekipu koji je u 54. minuti realizirao Lionel Messi. I sam Pique kaže da je Martin Demichelis moguće prekršaj napravio izvan ruba kaznenog prostora.

"Suci odluke moraju donositi unutar jedne sekunde i ponekad im je teško. Istina je da je prekršaj možda bio izvan kaznenog prostora, ali svejedno je za crveni karton, u to nema sumnje. Mislim da smo bili bolja ekipa prije i poslije crvenog kartona", zaključio je Pique.