Nogomet
0

Maradona: Rekao sam Messiju da ga trebam

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
U prijateljskoj utakmici odigranoj na stadionu moskovskog Lokomotiva izabrani nogometaši argentinske reprezentacije su pobijedili Ruse 3-2.

Nakon utakmice u kojoj za Argentince nije nastupio njihov najbolji igrač Lionel Messi radi lakše mišićne ozljede, izbornik reprezentacije Diego Maradona bio je zadovoljan ishodom i igrom svoje momčadi, ali je napomenuo da mu je Messi nužan za nastavak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2010. godine.

  • Momčad je dobro odreagirala. Dečki su odigrali ono što sam od njih tražio i pokazali su da smo živi. Dobro se osjećamo i dobro smo radili proteklih dana u tišini. Što se Messija tiče, rekao sam mu da ga trebamo više no ikad, da se oporavi i da ga mjesto u momčadi čeka – rekao je Maradona, čiju reprezentaciju čeka veliki derbi protiv Brazila 5. rujna u Rosariju u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2010. godine u Južnoafričkoj Republici.

Nakon 14 odigranih kola u južnoameričkim kvalifikacijama Brazil je vodeći sa 27 bodova, dok je Argentina s pet bodova manje na četvrtom mjestu.