Talijan ljut na sudije
0

Mancini: U zadnja dva mjeseca trpimo sudijsku nepravdu

Totalsport
Roberto Mancini (Foto: AFP)
Roberto Mancini (Foto: AFP)
Menadžer nogometaša Manchester Cityja Roberto Mancini ogorčen je na suđenje u uzvratnoj utakmici polufinala Carling Cupa u kojoj remi s Liverpoolom 2-2 nije bio dovoljan za finale.

Posebno je talijanski strateg nezadovoljan jedanaestercem koji je dosuđen za Liverpool, kada je lopta upućena od Daniela Aggera pogodila u ruku Micaha Richardsa.

"Ne mogu vjerovati da je zbog toga dosuđen kazneni udarac. Nije mi jasno šta je trebao učiniti Micah, odsjeći ruku možda?", razočarano je komentirao Mancini, a potom se osvrnuo i na čitav niz sumnjivih sudjskih procjena koje su u posljednja dva mjeseca išla na štetu njegove ekipe.

U porazu od Manchester Uniteda u FA Cupu kapetan Manchester Cityja Vincent Kompany je zaradio isključenje, dok za sličan start na Joleonu Lescottu u prvoj polufinalnoj utakmici Carling Cupa Liverpoolov Glen Johnson nije dobio niti žuti karton.

"Osjećam nepravdu prema svojoj ekipi. U posljednja dva mjeseca nismo baš imali sreće sa sudijama. Nisam s njima razgovarao - jer je to nemoguće", izjavio je Mancini, a na kraju je još morao i odgovoriti na pitanje kakav je osjećaj kada vam gol postigne bivši igrač (Bellamy).

"Ma koja je razlika da nam zabije Bellamy ili Gerrard", ljutito je odvratio Talijan.