Nogomet
0

Mancini: Teveza želimo prodati, a ne posuditi

Totalsport
Roberto Mancini (Foto: AFP)
Roberto Mancini (Foto: AFP)
Menadžer Manchester Cityja Roberto Mancini zauzeo je stav da njegov klub ne bi trebao pristati na posudbu argentinskog napadača Carlosa Teveza u redove Milana, već ga svakako nastojati prodati.

Ljubav Teveza i Mancinija, odnosno Manchester Cityja, odavno je pukla. Zapravo, i prije ove sezone su Mancini i Tevez imali epizoda kakve u niti jednom klubu ne žele vidjeti na relaciji između trenera i igrača. No, kada je Tevez, prema Mancinijevom iskazu, odbio ući u igru u meču Lige prvaka protiv Bayerna, sve su veze između njih dvojice definitivno popucale. Klub je suspendirao i kaznio Teveza koji već duže vrijeme ne igra takmičarski nogomet i čeka rasplet svoje sudbine.

AC Milan je ozbiljno zainteresiran za njegove usluge, ali u aktuelnom talijanskom prvaku žele dovesti Teveza na posudbu. Takav scenarij se Manciniju uopće ne sviđa.

"Nadam se da ćemo pronaći dobru soluciju i za nas i za Carlosa. Želimo da se on vrati igranju nogometa i zato bi ga bilo najbolje prodati. Posudba za nas nije dobra opcija. Znate, kada Manchester City dovodi igrače, on ih kupuje i plaća veliku cijenu za njih. Ali, kada igrači idu iz našeg kluba, onda bi, kao, trebali na posudbu. To nije korektno! City je platio puno novca za Carlosove tri godine u našem klubu. Sada bi bilo pošteno da neki drugi klub koji ga želi, bio to Milan, Juventus, PSG ili Inter, plati za njega realnu vrijednost", poručio je Mancini.