Kritike za Francuza
0

Mancini: Nasri igra sa 50 posto mogućnosti

Totalsport
Roberto Mancini (Foto: Arhiv/AFP)
Roberto Mancini (Foto: Arhiv/AFP)
U razgovoru za The Guardian menadžer Manchester Cityja Roberto Mancini nije se libio otvoreno kritizirati jednog od nogometaša svoje ekipe, Samira Nasrija...

"Mislim da Samir ima fantastične kvalitete. Sa kvalitetama koje ima trebao bi uvijek igrati dobro i u svakoj utakmici donositi prevagu. Igrač njegove kvalitete trebao bi biti jedan od najboljih u Evropi, ali to se ne događa. Samir može biti bolji nego ove godine, on je vrhunski igrač, ali ne igra na svojoj razini. Kada osvojite naslov onda mislite da je dovoljno igrati sa 50 posto mogućnosti i niste na nivou i sljedeće godine", komentirao je Mancini.

Nije se talijanski strateg propustio kritički dotaknuti ni kolege na klupi Arsenala Arsenea Wengera koji će propustiti osvojiti trofej i osmu godinu zaredom.

"Ja nisam Arsene Wenger, mi smo drugačiji. Ja želim pobjeđivati. Mislim da svaki igrač mora biti dovoljno jak da prihvati svoju odgovornost i samo tako možete napredovati. Ne napredujete ako imate menadžera koji kaže ah, ne brini se, pogriješio si, ali to nije važno".

Mancini je također spomenuto Cityjeve potencijalne mete u ljetnom prijelaznom roku i komentirao njihove situacije.

"Sviđa mi se Cavani, ali cijeli ga svijet želi. Ima velikih igrača, ali ne znam što se može dogoditi. Suarez igra za vrhunsku momčad poput Liverpoola, Cavani igra za Napoli, a tu je i Falcao koji se sviđa svim menadžerima. Tu je i Neymar, koji je dobar igrač, ali on je mlad i ne znam da li je spreman igrati u Engleskoj jer je nogomet ovdje posve drugačiji".