Euro 2012
1

Mancini: Genijalno, Balotelli se čak i veseli na terenu

Totalsport
Mario Balotelli (Foto: AFP)
Mario Balotelli (Foto: AFP)
Roberto Mancini, talijanski trener na radu u Manchester Cityju, s kojim je prošle sezone osvojio naslov prvaka Premiershipa, pažljivo prati Europsko nogometno prvenstvo.

Osim što je veliki navijač svoje Italije, Mancini pomno prati što radi njegov igrač iz Cityja u dresu "azzurra", Mario Balotelli.

"Na ovom Euru je Balotelli dodatno odrastao. Genijalno, pa vidio sam da se čak i veseli. Sjajno je to", rekao je Mancini i nastavio:

"Uvijek sam bio uz njega. Uvijek sam mu želio pomoći jer tom momku niti jednom trenutku karijere ili života nije bilo lako. Stalno je bio na naslovnicama novina. Teško je to podnositi. Zbog toga je jako važno kako mu pristupaju treneri, a i Prandelli s njim radi na ispravan, pravi način."

Mancini je nastavio:

"Svakakvi su sudovi stvoreni o njemu. No, jedno je jasno. Kada pričate s tim mladićem brzo dobivate dojam da je on draga i ugodna osoba. I zato mi je sjajno gledati kako se diže kroz ovo prvenstvo. Igra za sebe, igra za tim. Radi sve ono što mora raditi pravi nogometaš njegove kvalitete. Protiv Nijemaca je bio opojan", završio je Mancini.