Bolest oca razlog posjete Međugorju
0

Mancini često putuje u Italiju zbog teškog stanja svog oca

Totalsport
Roberto Mancini (Foto: Arhiv/AFP)
Roberto Mancini (Foto: Arhiv/AFP)
Manachester City, koji je još uvijek u utrci za naslovom prvaka engleske nogometne lige, izlazi u susret svom menadžeru Robertu Manciniju koji svako malo putuje u Italiju kako bi bio pored svog oca kojem se zdravstveno stanje iznimno pogoršalo.

Goal.com prenosi da je zdravlje Alda Mancinija znatno narušeno u posljednjih nekoliko mjeseci iako je djelovao kao da se u potpunosti oporavio od srčanog napada koji je imao 2010. godine.

Uprava Cityja dala je "zeleno svjetlo" svome menadžeru da posjeti oca kada god je u prilici i da bude uz njega u moguće zadnjim mjesecima njegova života. Upravo je zdravlje njegova oca bio razlog posjete Međugorju krajem prošloga mjeseca.

Neimenovani izvor izjavio je za Goal.com da igrači u Cityjevoj svlačionici nisu svjesni cijele situacije oko stanja oca njihovog menadžera, ali da je zato uprava i cijeli stručni štab jako dobro upoznat s istom.

"Robeto pokušava biti otac Mariju Balotelliju, ali istovremeno i sin svome ocu. Njegov ostanak i predanost radu u Cityju pokazuju nevjerovatan profesionalizam i želju za osvjanje naslova prvaka Engleske. Uprkos situaciji on jako dobro obavlja svoj posao i još ima vremena posjećivati druge utakmice u potrazi za novim pojačanjima. Cijela situacija ujedno i objašnjava njegovo neuplitanje u 'rat riječima' s Alexom Fergusonom (menadžer Uniteda). Jednostavno je preiscrpljen", kazao je izvor blizak Talijanu.

Mancinijeva supruga Federica također je vrlo često odsutna i njihova doma kako bi, kada on ne može, bila u svog tasta.

Četiri kola prije kraja prvenstva City zaostaje velikih pet bodova za Unitedom.