Čestitka za suparnika
5

Mancini čestitao rođendan i Novu godinu Fergusonu

Totalsport
Roberto Mancini (Foto: Arhiv/AFP)
Roberto Mancini (Foto: Arhiv/AFP)
"Sretan vam rođendan, Sir Alex! Vama i vašoj obitelji želim sretnu Novu godinu", poručio je Roberto Mancini, menadžer Manchester Cityja, svom kolegi Alexu Fergusonu iz gradskog rivala Manchester Uniteda…

Alex Ferguson zadnjeg dana godine na izmaku slavi 71. rođendan. Da bi mu uistinu bio sretan, pobrinuli su se njegovi igrači koji su dobrim igrama osigurali ulazak u novu godinu na prvom mjestu na tabeli Premiershipa, sa sedam bodova prednosti pred Cityjem.

Uz rođendansku i novogodišnju čestitku, Mancini je Fergusonu poslao i upozorenje da njegova ekipa, bez obzira na bodovni zaostatak, vjeruje u osvajanje novog naslova prvaka. United je i prošle sezone imao veliku prednost pred Cityjem, koji je u samoj završnici prvenstva nadoknadio minus i u ''foto-finišu'' preoteo titulu slavnijem rivalu s Olad Trafforda.

"Za nas je 2012. godine bila fantastična, jer smo osvojili naslov prvaka nakon jako puno vremena. Naši navijači su napokon dočekali jedan tako veliki trenutak. Nadam se da će i sljedeća kalendarska godina biti fantastična za nas, imamo šansu je sami učiniti takvom", rekao je Mancini.