Nogomet
0

Mancini: Balotelli će biti još bolji

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Menadžer Manchester Cityja Roberto Mancini vjeruje da bi njegov nogometaš Mario Balotelli jednog dana mogao biti glavni igrač talijanske reprezentacije.

Balotelli (21) koji inače puni naslovnice svjetskih tabloida zbog svakojakih stvari, u posljednje vrijeme to radi uglavnom zbog nogometnih. Naime, Talijan je u posljednjih šest utakmica engleskog Premiershipa postigao pet pogodaka, a u srijedu je postigao i svoj prvijenac u Ligi prvaka u dresu "građana". Mancini osjeća da Balotelli pokazuje znakove sazrijevanja na svim poljima života i da će uskoro biti još bolji i za klub kao i za reprezentaciju.

"Može li Balotelli biti nositelj talijanske igre? Mislim da je još uvijek mlad i smatram da bi tu dužnost trebao obnašati neko iskusniji. Međutim, vidim da Balotelli osjeća sve veću odgovornost igranja za reprezentaciju. Vjerujem da će Mario nastaviti davati sve više i više za nas, ali i za reprezentaciju", rekao je Mancini za La Stampu.

Manchester City u 11. kolu engleskog Premiershipa ove subote gostuje kod Queens Park Rangersa. Utakmica počinje u 18.30 sati.