Nogomet
0

Manchester City želi Ronaldinha?

Totalsport
Bogati Premierligaš Manchester City i dalje je u potrazi za zvučnim pojačanjima. Nakon što nisu uspjeli vrbovati Kaku, te nakon odbijanja Lionela Messija, okrenuli su se Ronaldinhu.

Poznato je da trener talijanskog Milana, Carlo Ancelotti, nije oduševljen izvedbama ovog brazilca, što dokazuje i 16 od 29 Ronaldinhovih utakmica u početnoj momčadi kluba sa San Sira. Jednako tako nije zadovoljan niti Ronaldinho koji tvrdi da ne dobiva pravu priliku dokazati da vrijedi 21 milion eura, koliko je Milan za njega platio.

"Krajem sezone ću se sjesti s direktorima u klubu. Sezona za mene nikako ne može dobiti pozitivan predznak, no profesionalac sam i pokušat ću pomoći Milanu kako god mogu. Ujedno, do kraja sezone neću govoriti ništa o svojoj budućnosti u klubu ", kazuje Brazilac.

U cijelu se priču potiho, ali sve sigurnije miješa Manchester City koji samo očekuje ljetni prijelazni rok i pokušaj novog napada na neko jako nogometno ime. Ronaldinhov brat i agent Roberto de Assis otkriva da se velik broj klubova interesuje za nekad najboljeg svjetskog fudbalera.

"Njegov odlazak ovisit će o Milanu, ja mogu tek reći da ponuda ima", kazao je Roberto de Assis.