Daily Mail
7

Manchester City odlučio prodati Balotellija

Totalsport
Engleski nogometni prvak Manchester City spreman je prodati Marija Balotellija, piše Daily Mail, unatoč suprotnim izjavama menadžera "Građana" Roberta Mancinija.

Kap koja je prelila čašu očito je bio fizički sukob između Mancinija i Balotellija u četvrtak na treningu. Tada je talijanski strateg potjerao svog sunarodnjaka s treninga nakon grubog Balotellijevog starta na Scotta Sinclaira. Kako je Balotelli odbio napustiti trening-kompleks, Mancini ga je silom odlučio izbaciti i počeo ga je naguravati.

Dan kasnije Mancini je smirivao tenzije i rekao da će Balotelliju dati "još 100 prilika ako je moguće", kao i da ga klub neće kazniti.

Međutim, u Cityju ne žele javno reći da je Balotelli na prodaju od straha da dodatno ne spuste njegovu cijenu koja je ionako u padu. Da se pojavi klub koji je spreman iskeširati zadovoljavajuć iznos, "Građani" bi bili sretni riješiti se problematičnog napadača od kojeg ove sezone ionako nemaju koristi. Naime, zabio je tek jedan premierligaški gol, a iza kulisa konstantno odvlači pažnju svojim nenogometnim aktivnostima.

Interes za Balotellijem pokazao je Milan, ali "Rossoneri" bi ga voljeli dovesti na posudbu, dok u Cityju žele trajan transfer. Sve ukazuje da će Balotelli ostati u rosteru aktuelnih prvaka sve do ljeta, kada bi konačno trebao uslijediti transfer. Samo je još odredište nepoznato.