Sarajevo Holiday Market
9

Mališani se na Željinom štandu družili sa Svrakom

Klix.ba
Muamer Svraka
Muamer Svraka
Kako je ranije i najavljeno, simpatizeri FK Željezničar su na štandu SAHM-a imali priliku družiti se sa Muamerom Svrakom. Nakon što su na otvorenju plavog kutka Sarajevo Holiday Marketa prisutni bili Nermin Jamak, Srđan Stanić, Eldin Adilović i Muamer Svraka, ovaj posljednji je i jučer bio domaćin svim ljubiteljima plave boje, koji su se željeli družiti sa kapitenom kluba i reprezentativcem BiH te vidjeti ponudu artikala Fan shopa.

Dvosatni boravak Svrake na Željinom štandu izazvao je veliko interesovanje, a posebno su oduševljeni bili pripadnici najmlađe populacije, sa kojima se veznjak plavog tima rado fotografisao, a nije izostala ni demonstracija fudbalskih vještina, kako od Muamera, tako i od posjetilaca.

Nakon bh reprezentativca, na Željinom štandu će posjetioce danas ugostiti Semir Kerla, s kojim će imati priliku za druženje od 17 do 19 sati. Podsjetimo, Sarajevo Holiday Market će trajati sve do 15. januara .2013. godine, a njegov plavi dio možete posjetiti svakog dana od 10 do 22 sata.

Također vas podsjećamo da se uplate za novogodišnje paketiće primaju do 20. decembra, a iste možete izvršiti na Željinom štandu na Trgu Oslobođenja, kao i u klupskom Fan shopu na Grbavici. Dodjela paketića će se održati 29. decembra, na plavom štandu Sarajevo Holiday Marketa