Potpuno razočaran
0

Magath smišlja kaznu za Schalkeove nogometaše

Totalsport
Felix Magath
Felix Magath
Trener Schalkeove nogometne momčadi Felix Magath ima mnogo razloga za nezadovoljstvo nakon što mu je ekipa podbacila na gostovanju kod Kaiserslauterna.

Aktuelni viceprvak njemačke Bundeslige poražen je s čak 5-0 u subotu.

"Izuzetno sam razočaran i u potpunosti mi je nejasno kako ekipa koja je prije samo nekoliko dana odigrala sjajnu utakmicu u Ligi prvaka sada može pokazati u potpunosti suprotno lice. Osim toga, Manuel Neuer, Christoph Metzelder i Jefferson Farfan jedini su igrači kod kojih sam osjetio da ne žele poraz. Moramo se izviniti navijačima koji su nas pratili na gostovanju. Prevalili su dug put, bodrili nas 90 minuta i na kraju ostali razočarani. Ovakvo što ne smije nam se više nikada dogoditi ", kazao je Magath, a potom svojim igračima odaslao poruku:

"Zbog ovakvog rezultata, igrači će snositi posljedice. Nisam se još dosjetio koje, ali za to ima vremena".

Schalkeu je ovaj poraz prvi nakon pet uzastopnih utakmica među kojima se ističu 3-0 pobjeda protiv Lyona u LP-u, kao i 4-0 protiv Werdera u prošlome kolu. Ipak, sastav iz Gelsenkirchena i dalje je na mršavih 13 bodova iz četrnaest odigranih utakmica u Bundesligi što će ga, moguće je, kada završe sve utakmice kola možda i smjestiti u zonu ispadanja iz lige.