Nogomet
0

Magath: Opet smo dokazali da protiv jakih igramo bolje

Totalsport
Felix Magath (Foto: AP)
Felix Magath (Foto: AP)
U utakmicama Schalkea i Valencije četvrtfinale nogometne Lige prvaka izborio je njemački Bundesligaš. Nakon 1-1 u Valenciji, pred svojim su navijačima u Gelsenkirchenu slavili 3-1 pobjedu.

Utakmicu su prokomentirali treneri.

"Nakon što je Valencia povela 1-0 nismo imali što za izgubiti, morali smo izvršiti pritisak i dati gol prije nego što se ode na odmor. Jefferson Farfan je to sjajno učinio. Dramatično je bilo drugo poluvrijeme. Poveli smo, Valencia je silovito krenula naprijed, a nas je u nekoliko navrata spasio golman Manuel Neuer."

"Smatram da smo zaslužili proći u četvrtfinale. Ujedno smo još jednom dokazali da bolje igramo protiv jakih sastava. Ponosan sam što smo savladali jednu od najboljih španskih ekipa", izjavio je trener Schalkea Felix Magath.

"Poraz boli, za nas je ova večer tužna. U utakmicu smo ušli s velikim nadanjima i dobro je otvorili. Do najsitnijih detalja pripremili smo se za utakmicu protiv Schalkea, imali smo dobar stav, igrali smo svoju igru i suparniku nismo mnogo toga dopuštali. Imali smo svoje prilike nego što ih nismo znali realizirati. Manuel Neuer je bio izvrstan. U Primeri smo neke utakmice pobijedili uz sreću na našoj strani, sada je nismo imali. Čestitam Schalkeu na plasmanu u četvrtfinale, ali smatram da smo ga i sami zaslužili", dao je svoje viđenje utakmice Valencijin trener Unai Emery.