Bundesliga
0

Magath Kuranyija mijenja Pantelićem

Totalsport
Felix Magath (Foto: AP)
Felix Magath (Foto: AP)
Njemački dnevnik Bild piše da će Kevin Kuranyi sljedeće subote u Mainzu odigrati posljednju utakmicu za Schalke, te da je trener ekipe Felix Magath već našao zamjenu.

Srbijanski nogometaš Marko Pantelić (31) trebao bi u napadu zamijeniti 28-godišnjeg napadača koji je odigrao najbolju sezonu u karijeri postigavši 18 golova.

Kuranyiju istječe ugovor krajem juna, a sasvim je izvjesno da ga neće produžiti. Njegov je menadžer potvrdio da će karijeru nastaviti u inostranstvu, a ponude zasad ima iz četiri kluba: Manchester Cityja, moskovskog Dinama, Bešiktaša i Fenerbahčea. One iz Dinama i Bešiktaša čine se najozbiljnijima.

U međuvremenu Felix Magath ne gubi vrijeme. Bild navodi da je prošle sedmice već kontaktirao sa srbijanskim napadačem Ajaxa Markom Pantelićem, kao i njegovim menadžerom.

Bivši napadač Herthe, koji je u Bundesligi zabio 45 golova u 114 nastupa, nakon završetka sezone bit će slobodan igrač i u Gelsenkirchen može doći bez odštete. Ove je sezone za Ajax u nizozemskom prvenstvu zabio 16 golova iz 25 nastupa te dodao devet asistencija.