Premiership
0

Luka Modrić slomio lisnu kost

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Hrvatski reprezentativac Luka Modrić pretrpio je tešku povredu na utakmici četvrtog kola Premiershipa protiv Birminghama. Dijagnosticiran mu je prelom lisne kosti i prema prvim procjenama njegov oporavak mogao bi potrajati dva do tri mjeseca.
  • Luki Modriću je prema rezultatima prvih dijagnostičkih obrada dijagnosticirano puknuće lisne kosti (lat. fibula) bez pomaka i već sutra uslijedit će dalja obrada, te ćemo imati detaljnije informacije - službeno je očitovanje ljekara hrvatske reprezentacije Zorana Bahtijarevića.

  • Ono što se u ovom trenutku može kazati, a odnosi se na moguće vrijeme oporavka, jeste činjenica da može potrajati i dva do tri mjeseca. U svakom slučaju, za preciznije prognoze treba sačekati dalju medicinsku obradu - zaključio je Bahtijarević, a prenosi službena internetska stranca Hrvatskog nogometnog saveza.

Riječ je o dugoj kosti koja se nalazi u potkoljenici, s lateralne strane goljenične kosti (lat. tibia) s kojom je uzglobljena na gornjem i donjem kraju.

U 50. minuti je Lee Bowyer žestoko startao na hrvatskom reprezentativcu, te ga je nagazio po listu desne noge. Modrić je ostao ležati na terenu, a nakon nekog vremena je šepajući napustio White Hart Lane.

Vezani članci