Nogomet
0

Luis Fabiano zabio prvi gol za Sao Paulo po povratku

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Brazilski 30-godišnji napadač Luis Fabiano, bivši napadač Seville, zabio je prvi gol za Sao Paulo otkad se u martu ove godine vratio u taj klub.

Fabiano je od 2005. do marta ove godine igrao za Sevillu. Tada se vratio u Sao Paulo, klub čije je boje branio od 2001. do 2004. godine. Navijači su žestoko proslavili njegov povratak u klub, ali je Fabiano je stigao s povredom koljena, zbog koje šest mjeseci nije igrao. Odigrao je zadnje četiri utakmice u brazilskom prvenstvu, ali u niti jednoj od njih nije bio strijelac, a njegova ekipa je u tom periodu osvojila samo dva boda (dva remija i dva poraza).

U srijedu je poentirao u 77. minuti protiv Libertada u prvoj utakmici osmine finala Copa Sudamericane, za domaću pobjedu Sao Paula 1-0. Bio je to, dakle, njegov prvi gol od povratka u staro jato.

"Daleko sam ja još od svoje najbolje igre, ali, ponekad zabijete gol i kada ne igrate briljantno. U zadnjem kolu brazilskog prvenstva (Atletico GO) sam odigrao odlično prvo poluvrijeme, imao sam prilika, ali tada nisam bio strijelac. Trebam samo žestoko raditi i bit ću sve bolji i bolji", najavio je Fabiano.