Ekipa je važnija od svih
0

Luis Enrique: Mijenjat ću Tottija ako bude potrebno

Totalsport
Luis Enrique (Foto: AP)
Luis Enrique (Foto: AP)
Luis Enrique, nekadašnji španski nogometni reprezentativac, igrač Real Madrida i Barcelone, te donedavno trener druge ekipe Barcelone, spreman je za trenersku premijeru u talijanskoj Seriji A.

Ovog je ljeta Luis Enrique došao u Romu ne bi li vratio tu ekipu blizu samog vrha tabele. Podsjetimo, prošle sezone je Romi promakao i plasman u Ligu prvaka, a ove su u Evropskoj ligi zapeli na posljednjoj prepreci kvalifikacija.

Svaki trener koji dođe u Romu mora se boriti s jednim "trenerom" i velikim gazdom na travnjaku. U pitanju je, dakako, Francesco Totti, živuća legenda Rome.

"Odlučio sam. Moja je odgovornost za ekipu, sastav i rezultat. Dakle, ako mislim da je to dobro za sve nas ostavit ću Tottija na klupi. Isto tako, mijenjat ću ga ako mislim da je to ispravno, ali i imati ogromno povjerenje u njega", rekao je Španac i dodao:

"Ne, naravno da Totti nije isti kao ostali. Ne može biti. On je legenda ovog kluba, on je postigao 207 prvenstvenih pogodaka i zato ga i ja gledam drugačijim očima. Ali, ekipa je i ispred njega, to mora biti jasno".