Superclasico
0

VIDEO / Lude tri minute na Bomboneri, pobjeda Boce

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
U nedjelju se na Bomboneri u Buenos Airesu odigrao argentinski Superclasico, utakmica Boca Juniorsa i River Plate, dva tamošnja nogometna giganta. Pobijedio je domaćin s 2-0 u 14. kolu Clausure.

U pravom smislu riječi su se na tom stadionu dogodile tri lude minute. Naime, od 28. do 31. minute je riješena utakmica, jer su u tom razdoblju igrači Boce postigli oba pogotka. Prvo je u 28. minuti Carrizo, golman Rivera, nespretno reagovao i praktično sam ugurao loptu u svoju mrežu, da bi u 31. minuti živuća legenda argentinskg nogometa, 37-godišnji Martin Palermo, postavio konačnih 2-0.

Dakako, ni ovaj susret dva ljuta suparnika nije mogao proći mirno od početka do kraja. Na kraju utakmice je nastalo naguravanje i pokušaji fizičkih nasrtaja, a nakon svega su pocrvenjeli Rodriguez s domaće i Almeyda, nekadašnji argentinski reprezentativac, s druge strane.

Argentinska Clausura, 14. kolo:

Boca Juniors - River Plate 2-0 (Carrizo 28-ag, Palermo 31)

Redoslijed: 1. Velez 27 (-1), 2. Godoy 26, 3. Olimpo 22 (-1), 4. Racing Club 22, 5. Argentinos Jrs. 22, 6. River Plate 22, 7. Boca Juniors 21...