Terry poput Woodsa
0

Ljubavnica je bilo više

Totalsport
Foto: AFP/File
Foto: AFP/File
Čini se da Johna Terryja, kapetana Chelseaja i bivšeg kapetana engleske nogometne reprezentacije, neumitno očekuje sudbina američkog golfera Tigera Woodsa.

News of the World je u svom ovosedmičnom izdanju donio novu seriju priča o osramoćenom 28-godišnjem nogometašu.

Konkretno, tabloid tvrdi da je Terry isplatio svojoj ljubavnici Vanessi Perroncel 750.000 funti da šuti o njihovoj tajnoj vezi, te da je svoje prijatelje i savjetnike poslao da ušutkaju još četiri njegove druge ljubavnice.

Jedna od njih navodno je atraktivna plavuša Orlaith McAllister, natjecateljica u šestom izdanju britanskog Big Brothera, s kojom je Terry prevario suprugu Toni na Božić 2005. godine, dok je ona bila trudna s njegovim blizancima.

"Tata godine može se barem nadati da ga šutnja drugih priležnica neće koštati tako mnogo kao Vanessina", piše News of the World.

List također pobliže predstavlja Perroncel, francusku manekenku i model čija je profesija bila lov na bogate nogometaše. Navodno je Francuskinja pomno pratila raspored igranja utakmica Premiershipa, te locirala mjesta u Londonu na kojima bi se nogometne zvijezde mogle pojaviti nakon utakmica.

NOTW također piše da su Terryjevi savjetnici preklinjali nogometaša da doda "Žao mi je!" u saopćenje od 14 riječi koje je medijima poslao u petak. Odbio se izviniti te nastavlja svoju borbu.

Za to vrijeme njegova supruga Toni s dvoje trogodišnjih blizanaca boravi na odmoru u Dubaiju. Njezini prijatelji tvrde da će natjerati supruga da skupo plati grijehe i dobro se oznoji oko budućnosti njihova braka.