Čudotvorka
0

Liverpool dovodi "doktoricu Marijanu"?

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Menadžer Liverpoolovih nogometaša Rafael Benitez i liječničko osoblje kluba toliko su oduševljeni radom Marijane Kovačević nad povrijeđenim igračima da joj žele ponuditi stalni posao.

Tvrdi to Daily Mail u izdanju od četvrtka.

Marijana Kovačević zove se liječnica alternativne medicine koja u neposrednoj blizini Beograda uspješno liječi teže sportske povrede tekućim sadržajem iz konjske posteljice.

Mnogi liječnici odbacuju njene metode, no igrači iz Premierlige hrle u Srbiju, svi uz dopuštenja liječničkih službi njihovih klubova. Tako su u Beogradu bili prvotimci Liverpoola Fabio Aurelio, Alberto Aquilani i Glen Johnson.

Prije njih još i i Yossi Benayoun i Albert Riera. Za njihove su povrede u liječničkoj službi Liverpoola trajanje oporavka procijenili na tri odnosno pet sedmica. Obojica su nakon samo nekoliko dana čudesno ozdravili nakon beogradskog tretmana.

Kovačević su već zvali iz Manchester Cityja čije je nogometaše također uspješno liječila, kao i Chelseajevog Franka Lamparda, te joj ponudili posao.

Isto vrijedi i za rumunjski nogometni klub Cluj koji joj je ponudio 190.000 eura godišnju platu, te mogućnost da i dalje liječi nogometaše koji nisu iz tog kluba.

U lov za "doktoricom" umiješao se sada i slavni Liverpool.