FA Cup
0

Liverpool bez pobjede protiv drugoligaša Readinga

Totalsport
U posljednjoj subotnjoj utakmici 3. kola engleskog FA Cupa, Liverpool nije uspio pobijediti na gostovanju kod drugoligaša Readinga, te je utakmica na stadionu Madejski završila neodlučeno 1-1.

Šta više, imao je Reading i vodstvo, pa je tako Simon Church u 24. minuti zabio vodeći gol za domaćina. S desne strane ubacio je Ryan Bertrand, na lijevoj golmanovoj prečki loptu je u sredinu vratio Grzegorz Rasiak, a najspretniji je bio Church koji je iz neposredne blizine zabio gol.

Liverpool, koji je u ovoj utakmici istrčao u najjačoj postavi, s obje glavne zvijezde Stevenom Gerrardom i Fernandom Torresom u sastavu, uspio je izjednačiti u 36. minuti. Strijelac je bio upravo kapetan “redsa” Steven Gerrard koji je zabio s nekih 25 metara, udarcem u donji lijevi golmanov ugao.

Do kraja utakmice niti jedan sastav nije uspio doći do odlučujućeg gola, pa će se tako igrati ponovljena utakmica, ali ovoga puta na Anfieldu. FA Cup, 3. kolo, važniji rezultati: Reading – Liverpool 1-1 Stoke City - York 3-1 Tottenham - Peterborough 4-0 Aston Villa - Blackburn 3-1 Bolton - Lincoln City 4-0

Wigan - Hull City 4-1 Everton - Carlisle 3-1 Fulham - Swindon 1-0 Middlesbrough - Manchester City 0-1 Milton Keynes Dons - Burnley 1-2 Nottingham - Birmingham 0-0 Portsmouth - Coventry 1-1