Navijači nezadovoljni
0

Lippi se spominje kao nasljednik Leonarda u Milanu

Totalsport
Marcello Lippi (Foto: AP)
Marcello Lippi (Foto: AP)
Sve je očitije kako je premijerna sezona Brazilca Leonarda na klupi Milana ujedno i posljednja. Leđa mu nije okrenuo samo predsjednik kluba Silvio Berlusconi, već i navijači.

Zvižducima su navijača Milana "nagradili" nekadašnjeg brazilskog asa nakon samo 2-2 protv Catanije na San Siru čime je sve očiglednije da klub nema snage za borbu s Romom i Interom oko naslova talijanskog prvaka.

Talijanski mediji su već naveliko pisali da Leonardo sve teže prihvaća kritike predsjednika Berlusconija, a potpuno bi ga mogli dotući zvižduci s tribina. Ionako je i sam naglašavao kako bi volio preuzeti kormilo brazilske reprezentacije na kojem ga vide tamošnji mediji i to kao zamjenu za Dungu nakon Svjetskog prvenstva.

Sve se glasnije spominje da bi Leonardova zamjena za sljedeću sezonu u Milanu mogao biti - Marcello Lippi. Taj 61-godišnji selektor Italije bi također mogao otići sa sadašnje dužnosti nakon SP-a, a u svojoj dugoj i uspješnoj trenerskoj karijeri nikada nije vodio Milan. Ogromne uspjehe je ostvarivao u Juventusu, dok je daleko neuspješniji bio kao trener Intera (1999.-2000.).