Nogomet
0

Liga prvaka: Galatasaray i Juventus nastavljaju utakmicu u srijedu

Totalsport
Foto: AFP
Foto: AFP
Utakmica između Galatasaraya i Juventusa, koja je prekinuta nakon 31 minute igre zbog snijega i tuče u Istanbulu, bit će nastavljena u srijedu, odlučila je Europska nogometna federacija (UEFA).

Podsjećamo, portugalski sudac Pedro Proença je bio prisiljen prekinuti dvoboj 6. kola grupe B pri rezultatu 0-0 jer se više nisu vidjele crte na igralištu. Prekid je trebao biti privremen, samo dok se ne počiste linije, ali kako oborine nisu prestajale, zaključeno je da se dvoboj ne može nastaviti.

UEFA je naknadno donijela odluku da će se ostatak utakmice odigrati u srijedu s početkom u 13 sati prema srednjoeuropskom vremenu. Istina, pojavile su se informacije da turska policija želi kasniji početak kako bi imala više vremena za adekvatno osiguranje dvoboja, tako da su još moguće promjene.

Real Madrid je osigurao prvo mjesto u grupi, a za drugo se bore upravo Galatasaray i Juventus. Talijanski prvak ima dva boda više i za prolaz u osminu finala mu je dovoljan i bod u Istanbulu, dok je Galatasarayu nužna pobjeda.