Ne prodaju najbolje igrače
0

Levy potvrdio da Modrić ostaje u Tottenhamu

Totalsport
Luka Modrić
Luka Modrić
Dan ranije od svih najava, u srijedu navečer, održan je sastanak hrvatskog nogometaša Tottenhama Luke Modrića s predsjednikom kluba Danielom Levyjem.

Prema pisanju Sky Sportsa, Modrić se izravno s aerodroma, nakon slijetanja u London, uputio na White Hart Lane gdje se zadržao u 40-minutnom razgovoru s predsjednikom. Hrvatski reprezentativac je dobio još jednu potvrdu onoga što je Levy izjavljivao engleskim medijima posljednjih dana: klub ga ovo ljeto neće pustiti.

"Sve je prošlo u redu. Razgovor je bio vrlo dobar i, kao što sam rekao i ranije, Luka Modrić neće biti prodan", izjavio je Levy.

Chelsea je, podsjetimo, prošli mjesec ponudio 22 miliona funti za Modrića što je Tottenham odbio, a napravit će to i u slučaju ponovljene ponude.

"Tačno. Priča je završena. Kao što sam rekao i prije nekoliko sedmica, više neće biti rasprave o Modrićevoj prodaji. On je shvatio našu poziciju i siguran sam da će sve biti u redu kad se priključi saigračima na treninzima. Ništa neće promijeniti ni ako dođe bolja ponuda. Ne zanima nas novac, ne želimo prodavati najbolje igrače", jasan je još jednom bio Levy koji je odbio otkriti kakav je bio Modrićev stav tokom sastanka.