Nogomet
0

Leonardo: Sudija je pogriješio, Beckham nije zaslužio crveni karton

Totalsport
Leonardo
Leonardo
Bivši kapiten engleske nogometne reprezentacije David Beckham imao je kratak nastup u nedjeljnoj utakmici 34. kola Le Championnata između njegovog PSG-a i Eviana.

Naime, u igru je ušao u 84. minuti umjesto Jeremyja Meneza, a devet minuta kasnije zaslužio je izravan crveni karton nakon prekršaja nad Youssefom Adnaneom.

Bio je to PSG-u drugi crveni karton na susretu budući je prethodno pocrvenio i Marco Veratti. Po završetku susreta crvene su kartone zbog sukoba još dobili i Evianov Saber Khelifa i PSG-ov golman Salvatore Sirigu, kao i PSG-ov pomoćni trener Claude Makelele zbog prigovora.

"Sudije griješe. Crveni karton Beckhamu bio je nepravedan", komentirao je sportski direktor PSG-a Leonardo za Le Parisien.

"Bila je to jako napeta utakmica. Nitko nije želio izgubiti, posebno ne Evian koji se bori za opstanak. Također vjerujem da je naša ekipa zaista umorna na kraju sezone", dodao je Leonardo na kraju susreta koji je završio pobjedom pariškog sastava s minimalnih 1-0.

PSG na vrhu tabele Le Championnata ima devet bodova prednosti ispred drugoplasiranog Marseillea četiri kola prije kraja i prvi ligaški naslov može osigurati već sljedećeg vikenda kada igra protiv Valenciennesa.