Serie A
0

Leonardo: Sretni smo što nismo izgubili

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Agonija Milanovih nogometaša u Seriji A se nastavlja. Nakon šest odigranih kola “rossoneri” su tek 11. na tabeli sa osam osvojenih bodova i treća su najneefikasnija momčad lige.

Posljednja razočaravajuća predstava Milana bila je ona na nedjeljna na San Siru protiv Barija koja je završila podjelom bodova 0-0.

Crveno-crni su tako propustili zabiti gol u četiri od šest prvenstvenih utakmica, te su ukupno s tek tri postignuta gola treća najsterilnija momčad lige iza Livorna i Atalante.

  • Bari je dobra momčad i zaista smo se mučili protiv njih. Na kraju moramo biti zadovoljni našom igrom u odbrani jer smo skoro izgubili utakmicu – rekao je Leonardo, čije su igrače navijači kluba na kraju dvoboja ispratili salvama zvižduka.

  • Mučimo se sa stvaranjem prilika i normalno je da navijači očekuju više od nas. Motivacija za napredak je tu, ali protiv Barija jednostavno nismo ništa uspijevali – dodao je brazilski strateg "rossonera", koji će priliku za popravak dojma imati već u srijedu u dvoboju 2. kola Lige prvaka protiv Züricha na San Siru.