Goal.com
0

"Leonardo po završetku SP-a preuzima Brazil?"

Totalsport
Leonardo (Foto: AFP/File)
Leonardo (Foto: AFP/File)
"Razmišljam samo o ovom trenutku, a ono što će biti sutra trenutno me se ne tiče", odgovor je Milanovog trenera Leonarda na sve glasnije špekulacije o odlasku s klupe "rossonera".

"Ne brinu me komentari oko načina na koji postavljam igru, oni su uobičajena stvar. Znam da na svaku moju postavljenu taktiku postoji barem dvadeset mišljenja koja su različita", rekao je Brazilac.

"Sukob s Berlusconijem? Ne svađam se s predsjednikom kluba, sve što o tome znam pročitam u medijima. A, i te su interpretacije toliko različite da sam ih vidio barem desetak. Ako sada nešto odgovorim na to pitanje sutra ću u novinama pročitati deset novih interpretacija svojih riječi. To sve nema smisla. Ono što je važno jest broj utakmica pred nama", veli Leonardo kojeg italijanska verzija nogometnog portala Goal.com udaljava sa San Sira.

Navodni je razlog tome preuzimanje klupe brazilske nogometne reprezentacije. Sunarodnjake bi Leonardo trebao preuzeti po istjeku ugovora Carlosa Dunge, što bi se, tvrdi isti izvor, trebalo dogoditi po završetku Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici (11. lipanj - 11. srpanj).