Nogomet
0

Leonardo: Bez oduševljenja molim, ima još puno posla

Totalsport
Leonardo (Foto: AP)
Leonardo (Foto: AP)
Nogometaši Intera nastavljaju s potjerom Milana koji je na prvom mjestu tabele Serije A. Nakon što je Inter uspješno obavio i gostovanje kod Barija (pobjeda 3-0) u utakmici 23. kola zaostatak im je za Milanom šest bodova (48-41).

Treba reći i da Inter ima utakmicu manje, pa se razlika može smanjiti na četiri boda ukoliko sastav Leonarda i tada bude uspješan.

Iako su dobili zadnji tim na tabeli (Bari) s uvjerljivih 3-0, treba reći da Inter nije u takvom smislu dominirao kod Barija.

"Oni su stvarno bili dobri. Posve su nas zatvorili u prvom dijelu. U nastavku je bilo nešto bolje, a sve se otvorilo nakon prvog pogotka u 70. minuti", rekao je poslije utakmice trener Intera Leonardo.

Zanimljivo da su strijelci za Inter bili Kharja (premijerni gol u Inter), Pazzini (treći pogodak u drugom nastupu za Inter) i Sneijder (koji je nastupio prvi put nakon mjesec i po dana).

Pod vodstvom Leonarda Inter je u Seriji A dobio šest utakmica od sedam odigranih.

"Volio bih da nema oduševljenja. Ako nam je zadatak stizanje Milana, a jeste, onda je ispred nas još mnogo posla", završio je Leonardo.