Serie A
0

Leonardo: Beckham može sve

Totalsport
Trener Milanovih nogometaša Leonardo nahvalio je nakon utakmice 18. kola Serie A (pobjeda nad Genoom na San siru 5-2) novoprodišlog člana momčadi Davida Beckhama.

Beckham je stigao na San Siro na posudbu do kraja sezone iz Los Angelesa i drugu uzastopnu godinu, a Leonardo ga je uvrstio u sastav od prve minute i koristio na nekoliko različitih pozicija (desnog krila, srednjeg veznog i defenzivnog veznog).

  • David je ove sedmice trenirao skoro sve, budući smo imali nekoliko ozlijeđenih igrača (Pato, Seedorf i Pirlo), pa sam ga isprobao na različitim mjestima. On je spreman za sve, nevjerojatno je taktički inteligentan i kvalitetan – rekao je Leonardo.

  • Mislim da smo protiv Genoe odigrali sjajno. Na stranu rezultat, ali počeli smo sjajno i nismo posustali nakon promašenog penala. Mogao bih nabrajati što mi se sve svidjelo večeras, od promašenog Ronaldinhovog penala, ulaska Huntelaara i dva sjajna gola Marca Borriella. U svakom slučaju sam jako zadovoljan.

U nedjelju Milan putuje u Torino na noge Juventusu, a veliki derbi mogao bi propustiti ponajbolji igrač “rossonera” Pato.

  • Nisam siguran hoće li zaigrati, ima određene mišićne probleme s kojima uvijek treba biti oprezan.