Nogomet
0

Leonardo: Beckham će itekako pomoći

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
U periodu od januara do juna sljedeće godine engleski nogometni reprezentativac i član MLS momčadi Los Angeles Galaxyja, David Beckham, ponovno će nositi dres talijanskog Milana.

I službeno je to potvrdio u ponedjeljak talijanski nogometni gigant, što je posebno razveselilo trenera prve momčadi Leonarda.

  • Beckhama smatram starosjediocem budući da ga nije bilo tek šest mjeseci. Svojim dolaskom će pridonijeti igri momčadi, ali biti od izuzetne važnosti i za stvaranje atmosfere unutar sastava budući da ga moji igrači obožavaju - veli brazilski stručnjak čija momčad trenutno, nakon jedanaest odigranih kola zauzima četvrto mjesto na ljestvici Serije A.

S Leonardom se slaže i Clarence Seedorf koji kaže:

  • Beckham bez sumnje može pomoći Milanu. Postali smo prijatelji tokom njegove prve posudbe, pa mi je drago što nam se vraća. Njegov dolazak dobar je za nas, ali i za njega kojem se otvaraju vrata Svjetskoga prvenstva. Već je dokazao da nam je od koristi, a uvjeren sam da će to dokazati i u ovom dolasku.

Beckham ima ugovor s Los Angeles Galaxyjem do 2011. godine, a u Milanu će imati pravo nastupa u Ligi prvaka, dakako, ukoliko se ''rossoneri'' kvalificiraju u nokaut fazu. Isti ugovor kao u ovoj sezoni, Beckham je odradio i prošle sezone.