Epidemija povreda
0

Leo Messi povrijedio bedro, upitan za Inter

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Nogometaši Barcelone prolaze kroz teško razdoblje. Rezultati, a pogotovo igra nisu u skladu prošlogodišnjih, a i brojne povrede su napale njihovu svlačionicu.

U subotu je Barcelona gostovala u Bilbau, te je odigrali "tek" 1-1 nakon čega je vječni rival Real Madrid preuzeo vodstvo na prvenstvenoj tabeli.

U tom meču trener Barcelone Josep Guardiola nije mogao računati na Zlatana Ibrahimovića (bedro), a Yaya Toure i Eric Abidal su preskočili utakmicu zbog zadobivenog virusa H1N1. Na samoj utakmici se dogodio novi šok za Barcelonu, jer je bedreni mišić povrijedio Lionel Messi, najbolji igrač katalonskog kluba.

Zbog toga je Messi izašao iz igre u 75. minuti i pitanje je hoće li biti spreman za utorak kada Barcelona na svom terenu dočekuje Inter u meču 5. kola Lige prvaka. Ta utakmica je od velikog značaja za Barcelonu, jer ukoliko osvoje tek bod ili izgube opasno ugrožavaju proboj u osminu finala Lige prvaka, koju su prošle sezone osvojili.

"Nije dobro. Izvadio sam ga iz igre jer se žalio na jake bolove. Napravit ćemo sve potrebne testove tokom ponedjeljka i vidjeti kakvo je stanje, ali iskreno se bojim za njega i nisam siguran hoće li biti spreman za Inter", rekao je trener Barcelone Josep Guardiola.

Po najavama iz kluba vjerojatnije je isto tako da će Ibrahimović propustiti susret protiv bivšeg kluba Intera, nego li da će nastupiti na njemu.