Nogomet
0

Laporta: U Fabregasovom tijelu je Barcelonin DNK

Totalsport
Cesc Fabregas
Cesc Fabregas
Predsjednik evropskog nogometnog prvaka Barcelone Joan Laporta potvrdio je da će pokušati vratiti Cesca Fabregasa na Camp Nou.

Barça ovo ljeto u svoje redove nije dovela još nijedno pojačanje, a upravo bi 22-godišnji Fabregas, koji je igrao za katalonsku ekipu u mlađim dobnim kategorijama, mogao biti prvi ulov.

  • Cesc Fabregas ima Barcelonin DNK u svom tijelu i znamo da želi igrati u ovom klubu - izjavio je Laporta u razgovoru za radio Cadena Cope.

  • U ovom trenutku Cesc Arsenalov je vođa i vrlo važan igrač za taj klub. Ali, i ja i trener Pep Guardiola, kao i sportski direktor Txiki Begiristain želimo ga u svojim redovima. Sav ćemo svoj napor usmjeriti na taj posao, ali istovremeno iznimno poštujemo Arsenal s kojim imamo dobre odnose i zato to neće biti nimalo lagana tema za razgovor - dodao je prvi čovjek Barcelone.

Fabregas je posljednjih dana davao prilično kontradiktorne izjave, od onih u kojima se kleo u vjernost “topnicima” do onih u kojima je izražavao želju za povratkom u Kataloniju. U londonskom klubu je od 2003., a u međuvremenu je svojim doprinosom i zalaganjem dogurao i do kapetanske trake.