Druženje u plavom kutku SAHM-a
0

Kvesić oduševio prisutne, na redu Antolović

Klix.ba
Izvrsna atmosfera je vladala i jučer u plavom kutku SAHM-a, gdje je u večernjim satima Željovce dočekivao Josip Kvesić, izazvavši veliki interes navijača, koji su došli slikati se i uzeti autogram svog ljubimca.

Kvesić je za Željin štand, koji su sinoć posjetili i prvotimac Eldar Hasanović, kao i bivši igrač našeg kluba, Damir Rovčanin, imao samo riječi hvale, a posebno je bio zadovoljan novim dresovima, u kojima će naš tim na proljeće nastaviti odbranu duple krune. Ni petak neće biti ništa manje sadržajan na Trgu Oslobođenja, a u Željinoj kući će goste od 18 sati dočekati golman Marijan Antolović. Već sutra druženje je zakazano sa stoperom Jadrankom Bogićević.

Također napominjemo da s obzirom da je u proteklom periodu broj izvršenih narudžbi prevazišao sva očekivanja i da na dodjeli se očekuje veliki broj djece i roditelja. Kako je kapacitet šatora na Sarajevo Holiday Marketu ograničen, iz Željezničara apeluju i mole roditelje za strpljenje te savjetuju da dođu u tačno zakazano vrijeme. Ulaz će biti omogućen za dijete i jednog roditelja. Paketići će se dijeliti prema starosnim grupama djece, a prvi na redu će biti najmlađi.