Nogomet
23

Kostić: Zasluženo smo pobijedili; Karačić: Utakmicu je odlučio naivan gol

Piše: D. B.
Željezničar je u 3. kolu Premijer lige BiH pobijedio Široki Brijeg rezultatom 2:0, a nakon utakmice su svoje utiske otkrili treneri Miloš Kostić i Branko Karačić.

Kostić je zadovoljan igrom i rezultatom.

"Čestitam momcima na igri u prvom poluvremenu, u drugom je bilo pada nakon kojeg smo se digli i zasluženo pobijedili. Danas smo bili bolji protivnik i da smo zasluženo uzeli tri boda", izjavio je Kostić.

Naredni protivnik Željezničara je Sloboda.

"Mi idemo utakmicu po utakmicu. Spremat ćemo se za Slobodu kao što smo se spremali za ovajs susret. Moramo odigrati na tom nivou i dodati još malo gasa. Bit ćemo spremni za utakmicu", rekao je trener Plavih.

Karačić je imao razloga za nezadovoljstvo.

"Znali smo kvalitete Željezničara, u prvom poluvremenu smo se postavili defanzivno. Iz igre nisu stvorili nijednu stopostotnu priliku, ali u prekidima smo zbog nesmotrenosti naših igrača i zaslugom njihovih primili pogodak. U drugom dijelu smo kvalitetno ušli u utakmicu, stvorili smo dvije prilike, a Baraban i Wagner nisu poentirali. Utakmicu je odlučio naivan gol, pa je otišla u smjeru u kojem je Željezničar želio", kazao je Karačić.

U 4. kolu će Široki Brijeg igrati protiv Zrinjskog na svojoj Pecari, što je novi težak zadatak. Trener Širokobriježana vjeruje u izlazak iz krize.

"To je lokalni hercegovački derbi. Svaka utakmica će za nas biti teška, znamo čime raspolažemo i kako djelujemo. Naš je zadatak da što prije izađemo iz ove situacije i ja vjerujem da ćemo izaći", istakao je Karačić.