Nogomet
8

Kompany: Osim Messija i nema velike razlike između Barcelone i nas

Totalsport
Vincent Kompany  (Foto: AFP)
Vincent Kompany (Foto: AFP)
Vincent Kompany, kapiten Manchester Cityja, ponudio je svoje dojmove nakon poraza na gostovanju 2-1 kod Barcelone u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka, koja je prošla u četvrtfinale s ukupnih 4-1.

"Dali smo stvarno sve od sebe u ovoj utakmici. Imali smo prilike da i ranije postignemo gol što bi promijenilo utakmicu. Protiv najboljih ekipa morate iskoristiti čak i one polu-prilike koje vam se ukažu. Moram reći da u ove dvije utakmice i nisam vidio neku veliku razliku između nas i Barcelone. Lionel Messi je izvanredan nogometaš, ali osim njega je sve to bilo dosta izjednačeno", rekao je Kompany.

Spomenuo je jednu situaciju iz drugog poluvremena kada je loš francuski sudija Stephane Lannoy trebao dosuditi kazneni udarac za njegovu ekipu.

"Sudija nije dosudio čisti penal za nas nakon prekršaja nad Edinom Džekom. U ovom takmičenju se samo pobjednici pamte, ali nama je ovo tek treća sezona u Ligi prvaka. S igrom koju smo prikazali ove sezone pokazali smo da se nemamo razloga ikoga bojati iduće sezone. Doći će i naše vrijeme", optimistički je zaključio Kompany.