Nogomet
1

Kolarov: Imamo bolji tim od Uniteda, ali oni su zaslužili vodstvo

Totalsport
Aleksandar Kolarov
Aleksandar Kolarov
Aleksandar Kolarov, reprezentativac Srbije i lijevi bek Manchester Cityja, vjeruje da je njegova ekipa kvalitetnija od Manchester Uniteda, kada je u najboljem izdanju.

Prošle sezone je Manchester City pobijedio gradskog rivala u obje prvenstvene utakmice, te je u napetoj završnici stigao do titule prvaka ispred tima Alexa Fergusona.

United je tada prosuo veliku prednost pred Cityjem, ali ove sezone to se gotovo sigurno neće ponoviti. Uoči velikog gradskog derbija u ponedjeljak na Old Traffordu, United ima čak 15 bodova prednosti pred Cityijem, kojeg je savladao i u prvom dijelu sezone na njegovom terenu s 3-2.

"Moram biti iskren i priznati da je United bio bolji ove sezone. Mi smo igrali dobro, ali su nas skupo koštale greške protiv slabijih suparnika, pogotovo na gostovanjima. Manchester United je, ponavljam, zaslužio prvo mjesto, ali, što se nas tiče, to ništa ne mijenja uoči derbija. Pokušat ćemo pobijediti na Old Traffordu, radi našeg ponosa. To neće biti lako, jer su Unitedovi igrači trenutno puni samopouzdanja. No, ukoliko odigramo kao što možemo, ukoliko budemo u našem najboljem izdanju, mislim da imamo bolju ekipu od Manchester Uniteda i da možemo pobijediti u derbiju",izjavio je Kolarov.